Το 2009 εγκαινιάσαμε τον ιδιόκτητο εκθεσιακό μας χώρο στη Χώρα Καλύμνου! Ένας χώρος προσεγμένος και ιδιαίτερος όπου μπορείτε να βρείτε πλακάκια δαπέδου – μπάνιου, είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες, αξεσουάρ, συστήματα υδρομασάζ, καμπίνες κ.α

Μπορούμε να σας προσφέρουμε ιδανικές λύσεις για κάθε ανάγκη μελετώντας και σχεδιάζοντας το μπάνιο σας με την βοήθεια ειδικού σχεδιαστικού προγράμματος.

Επίσης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ετοιμοπαράδοτα πλακάκια δαπέδου, μπάνιου και ειδών υγιεινής χάρη στις συχνές εισαγωγές μας από Ιταλία και Ισπανία.

Η σωστή εξυπηρέτηση, το άψογο service πριν αλλά και μετά τις αγορές σας, η μεγάλη ποικιλία σχεδίων, οι συνεργασίες μας με μεγάλους οίκους του χώρου καθώς επίσης και οι ανταγωνιστικές τιμές μας μας καθιστούν πρώτους στην προτίμηση σας.

Κύριο μέλημα μας αποτελεί η σωστή επιλογή επώνυμων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς Οίκους, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις νέες τάσεις, την εξέλιξη της τεχνολογίας και του σχεδιασμού.

Προϊόντα - Υπηρεσίες

Είδη υγιεινής

Είδη υγιεινής

Προσφέρουμε προϊόντα από τους μεγαλύτερους οίκους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές
Πλακάκια

Πλακάκια

Πλακάκια σε διαφορετικά σχήματα, διαστάσεις, ποιότητες, υφές και χρωματισμούς από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως σε μοναδικές τιμές.
Εξυπηρέτηση πελατών

Εξυπηρέτηση πελατών

Στεκόμαστε δίπλα σας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Συνεργασίες

Που θα μας βρείτε

Τόλιος Μπάνιο