Σχετικά με εμάς

Η δραστηριότητα μας ξεκίνησε από τον Ευάγγελο Τόλιο το 1975 παρέχοντας υπηρεσίες στον τομέα των υδραυλικών με κύρια ενασχόληση την εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη στα συστήματα για θέρμανση και ύδρευση.

Από το 2000 την επιχείρηση ανέλαβαν οι γιοί του Βαγγέλη ο Μιχάλης και ο Νικόλας προσθέτοντας επιπλέον υπηρεσίες όπως την εμπορική δραστηριότητα με σύγχρονο εξοπλισμό (εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας) και επιπλέον εξειδικευμένο προσωπικό δημιουργώντας την TOLIOS Υδροτεχνική η οποία έχει στην κατοχή της όλες τις απαραίτητες άδειες για τις υπηρεσίες που παρέχει.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ: 312/07, ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ: 329/08

Στόχος μας είναι να ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις εξελίξεις στον τομέα μέσω επαφών και τεχνικών σεμιναρίων.

Το όνομα της Tolios Υδροτεχνική γίνεται έτσι από νωρίς συνώνυμο της αξιοπιστίας και της ποιότητας πετυχαίνοντας μεγάλες συνεργασίες στον κλάδο με τις γνωστότερες εταιρίες στο χώρο και έχοντας πάντα σαν επίκεντρο την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελάτη δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό πολυάριθμο και σταθερό πελατολόγιο.

Η Tolios Υδροτεχνική διαθέτει γνώση και εμπειρία προκειμένου να αναζητά νέα και καινοτόμα προϊόντα πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές αλλά και να παρέχει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση προτείνοντας λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Η Tolios Υδροτεχνική διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό με τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία όπως:

  • Κάμερα υπόγειων δικτύων
    Επιθεώρηση σε δίκτυα αποχέτευσης και μη προσβάσιμων χώρων (βόθρους, κλειστά υπόγεια, καμινάδες κ.α) για τον εντοπισμό βλάβης χωρίς ζημιές.
  • Αποφρακτικά μηχανήματα
    Αποφρακτικά μηχανήματα ηλεκτρικά και πίεσης νερού αντιμετωπίζοντας παντός τύπου βουλώματος των αποχετευτικών σας δικτύων.
  • Καροτιέρα – Βενζινοκίνητος τροχός
    Διάτρηση πολλών διαμέτρων σε παντός τύπου τοιχίο (οπλισμένο μπετόν, πετρόκτιστο κ.α) Κοπή και χάραξη τοιχίων και δαπέδων παντός τύπου.

Χωρίς την καταπόνηση του κτηρίου σας και χωρίς ανεπιθύμητες ζημιές.

Που θα μας βρείτε

Τόλιος Υδροτεχνική