Προϊόντα – Υπηρεσίες

 • Ύδρευση

  Μελέτη – Εγκατάσταση – Συντήρηση – Επισκευή
  (Αριθμός Άδειας: 312/07)

  Σε εμάς θα βρείτε επώνυμα υδραυλικά είδη, είδη αποχέτευσης , κουρνοποιίας από επιλεγμένες εταιρίες όπως: TIEME, PIPE LIFE, TEOREMA, CIM, CHERBROS.

 • Αποχέτευση

  Μελέτη – Εγκατάσταση – Απόφραξη – Επισκευή (Αριθμός Άδειας: 312/07)

 • Ηλιακά συστήματα

  Εκμεταλλευτείτε την ηλιακή ενέργεια για χρήση ζεστού νερού και θέρμανσης με πρωτοποριακά προϊόντα μεγάλης απόδοσης με την εγγύηση και τεχνική υποστήριξη της Τόλιος Υδροτεχνικής.
  Μελέτη – Εγκατάσταση – Επισκευή – Συντήρηση
  (Αριθμός Άδειας: 312/07)

 • Τεχνική υποστήριξη

  Για όλες τις υπηρεσίες μας και τα προϊόντα μας. Εξυπηρέτηση αυθημερόν, Κυριακές και αργίες. (Αριθμός Άδειας: 6/07 – 312/07 – 329/08)

 • Πυρασφάλεια

  Μελέτη – Εγκατάσταση – Επισκευή – Συντήρηση (Αριθμός Άδειας: 312/07)

 • Άντληση

  Καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη στον χώρο της άρδευσης, ύδρευσης και λημμάτων. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων από εταιρίες όπως: dab, lowara κ.α

  Μελέτη – Εγκατάσταση – Επισκευή – Συντήρηση – ύδρευση – Άδρευση – Λύματα
  (Αριθμός Άδειας: 312/07)

 • Πισίνα

  Διαθέτουμε τα πάντα για τον εξοπλισμό της πισίνας σας όπως: αντλίες, φίλτρα, εξαρτήματα, αναλώσιμα κ.α των των γνωστών εταιριών.
  Μελέτη – Εγκατάσταση – Επισκευή – Συντήρηση (Αριθμός Άδειας: 312/07)

 • Βιολογικός καθαρισμός – Αφαλάτωση

  Αφαλάτωση

  Γνωρίζοντας την σκληρότητα του νερού στα νησιά μας και τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού και επιχείρισης για πόσιμο νερό, οικιακή και επαγγελματική χρήση, μακροζωία των υδραυλικών εγκαταστάσεων, εγκαταστάσεων θέρμανσης, οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού αντιπροσωπεύουμε και υποστηρίζουμε τεχνικά τα δοκιμασμένα και αξιόπιστα στα νερά μας συστήματα αφαλάτωσης της γνωστής εταιρίας interosmo.

  Βιολογικός Καθαρισμός

  Εξοικονομήστε χρήματα από τις εκκενώσεις του βόθρου σας, απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές και μετατρέψτε το άχρηστο νερό για χρήση άδρευσης με διάφορα συστήματα όπως: βιολογικό, compact και χημικό καθαρισμό.

  Μελέτη – Εγκατάσταση – Επισκευή – Συντήρηση(Αριθμός Άδειας: 329/08)

 • Θέρμανση

  Στην Τόλιος Υδροτεχνική θα βρείτε μεταξύ άλλων επώνυμα και αξιόπιστα μηχανήματα κεντρικής θέρμανσης, ενδοδαπέδιας, γεωθερμίας, υγραερίου, πετρελαίου, ανταλλακτικά καυστήρων, συστήματα αντισταθμίσεων, αυτοματισμοί. Εξοικονομείστε ενέργεια κάνοντας οικονομία και προστατεύοντας το περιβάλλον.

  Μελέτη – Εγκατάσταση – Συντήρηση – Επισκευή – Κεντρική αυτόνομη θέρμανση
  – Ενδοδαπέδια – Γεωθερμία – Ηλιακή θέρμανση
  (Αριθμός Άδειας: 329/08)

 • Αυτοματισμοί

  Αυτονομία θέρμανσης – Αντιστάθμιση – Εξοικονόμηση ενέργειας.
  Ζητήστε μας παντός τύπου αυτοματισμό που αφορά το αντικείμενο μας.
  (Αριθμός Άδειας: 6/07)

Συνεργασίες

Στην Τόλιος Υδροτεχνική συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για να είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Στην Τόλιος Υδροτεχνική θα βρείτε μεταξύ άλλων: υδραυλικά είδη, είδη αποχέτευσης, είδη κουρνοποιίας, επώνυμα και αξιόπιστα μηχανήματα θέρμανσης, ανταλλακτικά καυστήρων, ηλιακούς θερμοσίφωνες, αντλίες, φίλτρα πισίνας, εξαρτήματα και αναλώσιμα.